17.07.2010 г.

Кърти извозва - представяне на фирмата

кърти извозва
"Кърти-извозва" е фирма, специализирана в услугите "Кърти чисти извозва" (както се подразбира от името). По-тясно профилираните къртачни услуги включват къртене на бетон, тухла, фаянс, теракот, мозайка, почистване на строителни и битови отпадъци, тавани, мазета, дворове и извозване на всякакъв вид отпадъци до специализирано сметище със собствен транспорт. Извършва цялостна подготовка на обекти за ремонт.
Фирмата е на пазара е от 3 години и вече се налага като една от водещите в бранша. Разполага с екип от млади, но опитни къртачи, професионално оборудване и собствен автопарк. Кърти качествено, бързо и на разумни цени.

Уеб сайта на фирмата предлага нужната служебна информация, както и някой допълнителни функционалности и информации в полза на потребителя:
  • Къртачни услуги - на тази страница са изредени основните къртачни дейности на фирмата
  • Цени за къртене - списък с насочващи цени (с уточнение че окончателните цени се предлагат след оглед на място на обекта)
  • Информации и съвети за къртене - най-полезната страница в сайта - предлага статии, изцяло в тематиката "Къртене". Там можете да прочетете някой съвети за правилно и безопасно къртене, специфики на къртене на различни строителни материали и др.
  • На сайта ще намерите също задължителната контактна информация и снимки от къртачни дейности.